Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ειδήσεις από την Πυροσβεστική υπηρεσία



Σε 8 πυρκαγιές και 23 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο.

 
Συγκεκριμένα, χθες στις 21:25 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οδό Κωνσταντίνου Παπαρηγοπούλου, στη Λευκωσία. Η πυρκαγιά υπό έλεγχο στις 22:00 ενώ τα αίτια της θα διερευνηθούν σήμερα.

Στις 01:02 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφετέρια στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, στον Άγιο Δομέτιο, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 01:38. Η πυρκαγιά εκτυλίχθηκε στην είσοδο της καφετέριας, στο ξύλινο πάτωμα και σε τέντα σκίασης. Μέσα στην καφετέρια εισήλθε λίγος καπνός μετά από σπάσιμο γυάλινης προθήκης. Τα αίτια της θα διερευνηθούν σήμερα.

Επίσης, στις 01:08 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο πλυντηρίων και λινοθήκη στον τέταρτο όροφο πολυκλινικής στην οδό Ναυπλίου, στην Λεμεσό, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 01:53. Καταστράφηκαν πλυντήρια, συσκευές ραπτικής και ρουχισμός ενώ ζημιές έπαθε από τον καπνό ολόκληρος ο όροφος. Δεν κινδύνευσε κανένας ασθενής ή προσωπικό της κλινικής, καθότι στον όροφο δεν υπήρχαν κλίνες ασθενών.

Τέλος, στις 03:14 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης οικίας στην οδό Μόρφου, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 03:50 και τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.