Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

44 επισκέψεις στην Αγία ΝάπαΒρετανοί τουρίστες τιμήθηκαν από τον Δήμο Αγίας Νάπας για τις 44 επισκέψεις που πραγματοποίησαν στη περιοχή.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Αντώνης Χρήστου χαρακτήρισε τους Βρετανούς  Joyce και Les Bainbridge, ως  τους καλύτερους πρεσβευτές της Αγίας Νάπας στο Ηνωμένο Βασίλειο».
 
Απονέμοντας στους Βρετανούς αναμνηστική πλακέτα και τον τίτλο του Πρέσβη του τουρισμού της Αγίας Νάπας, ο κ. Χρήστου ανέφερε πως οι 44 επισκέψεις τους στη περιοχή «αποδεικνύουν το μέγεθος της αγάπης» τους στην Αγία Νάπα και «αυτό αποτελεί τον καταλύτη για την ανάδειξή της σε ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου».
 
Εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου για την απονομή του τίτλου και της πλακέτας και σημείωσε πως «ο μακρύς κατάλογος με τα ονόματα των τουριστών που έχουν τιμηθεί αποδεικνύει πως μεγαλώνει ο αριθμός των ειλικρινών φίλων της Αγίας Νάπας».


κυπε