Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ανεξάρτητος συνεχίζει ο Παύλος Μυλωνάς



Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Συμμαχία Πολιτών και να συνεχίσει ως ανεξάρτητος βουλευτής ανακοίνωσε ο Παύλος Μυλωνάς.

 
Όπως εξήγησε, η απόφαση του αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της διαφωνίας του με την απόφαση του Γιώργου Λιλλήκα να κατέλθει υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2018.
 
«Θέλω να ανακοινώσω την απόφαση μου να αποχωρήσω από τη Συμμαχία Πολιτών και τη συνέχιση της κοινοβουλευτικής μου δράσης ως ανεξάρτητος. Την απόφαση μου αυτή την οφείλω στην ανάγκη για σεβασμό πρώτα απ’ όλα του ίδιου του εαυτού μου. Υπάρχουν σοβαρότατες διαφωνίες κυρίως με την απόφαση του Γιώργου Λιλλήκα να κατέλθει ως υποψήφιος Πρόεδρος στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές», ανέφερε σε δήλωση του στη Βουλή ο Παύλος Μυλωνάς.
 
«Για μένα υπέρτατος στόχος της πολιτικής μου δράσης ήταν, είναι και θα παραμείνει η ανατροπή των κατοχικών δεδομένων και η αλλαγή στα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης με τον τερματισμό της κομματοκρατίας σε όλους τους τομείς της ζωής των πολιτών, δηλαδή επαναφορά της ιδιότητας του πολίτη και όχι του πελάτη», πρόσθεσε.
 
«Ακόμα οι σοβαρότατες ευθύνες τόσο του ΔΗΣΥ όσο και του ΑΚΕΛ, τόσο για την καταστροφή της οικονομίας όσο και για την διαφθορά και την ατιμωρησία, καθώς επίσης και η συμπόρευση αυτών των δύο κομμάτων στο Κυπριακό δεν μπορούν να τύχουν οποιασδήποτε στήριξης ή ανοχής, έμμεσης ή άμεσης» συμπλήρωσε.
 
«Αυτές είναι οι διαχρονικές μου θέσεις, αυτές ήταν και προεκλογικά και αυτές θα παραμείνουν. Δεν υπάρχουν για μένα θεόσταλτοι σωτήρες αλλά μόνο συλλογικότητα, συστράτευση και ενότητα όλων των δυνάμεων για την επιτυχία όλων των στόχων που έχουν τεθεί» δήλωσε.
 
Ερωτηθείς κατά πόσο θα υποστηρίξει κάποιον άλλο υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές ο κ. Μυλωνάς είπε ότι είναι νωρίς για οποιεσδήποτε αποφάσεις, σημείωσε ωστόσο ότι η ανάγκη συστράτευσης και συλλογικότητας είναι δεδομένη. Και πρόσθεσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συναγωνιστές του έξω από τα κοινοβουλευτικά θέσμια με τους οποίους βρίσκεται σε διάλογο θα καταλήξουν σε κάποια στιγμή συλλογικά σε τελικές αποφάσεις.
 
Σε ερώτηση αν αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλα στελέχη από τη Συμμαχία Πολιτών ο κ. Μυλωνάς είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για άλλους, μόνο για τον εαυτό του.



κυπε