Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Αφύσικος θάνατος μητέρας πέντε παιδιών



Υπόθεση αφύσικου θανάτου 39χρονης από τη Σωτήρα, κατοίκου Παραλιμνίου, μητέρας πέντε παιδιών, διερευνά η Αστυνομία στην Αμμόχωστο.

 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου «η 39χρονη γυναίκα από τη Σωτήρα κάτοικος Παραλιμνίου, γέννησε την 1η Μαΐου σε δημόσιο νοσηλευτήριο στη Λευκωσία, ένα κοριτσάκι. Σύμφωνα με τους οικείους της 39χρονης, έκτοτε παρουσίασε κάποιες επιπλοκές και χθες μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, όπου κρατήθηκε για παρακολούθηση».
 
Πρόσθεσε ότι «σήμερα η κατάσταση της υγείας της 39χρονης επιδεινώθηκε, μεταφέρθηκε το πρωί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου γύρω στις 06.29 διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στις 9 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας».
 
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «οι οικείοι της 39χρονης έχουν εκφράσει υπόνοιες στην Αστυνομία για πιθανή ιατρική αμέλεια από το δημόσιο νοσηλευτήριο. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου και οι έρευνες της θα επεκταθούν οπουδήποτε με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας».
 
Η άτυχη 39χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων άλλων παιδιών, δύο αγοριών και δύο κοριτσιών.



κυπε