Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Δύο αδέρφια στην Πάφο τραυμάτισαν αστυνομικόΕνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν σήμερα δύο αδέρφια, από την Νατά, που συνελήφθησαν χθες για το επεισόδιο και τον τραυματισμό λοχία Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επιτόπιας έρευνας και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.


Η υπόθεση ορίστηκε για τις 7 Ιουνίου ημερομηνία κατά την οποία τα δύο αδέρφια θα πρέπει να  απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Το σοβαρό επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται τα δύο αδέρφια διαδραματίστηκε χθες το μεσημέρι όταν η σταθμάρχης, Λοχίας του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς και δύο συνάδελφοι της μετέβησαν με 25χρονο κρατούμενο στο σπίτι του για σκοπούς έρευνας.

Ο 25χρονος είχε συλληφθεί την προηγούμενη μέρα για φωτιά σε φυτεία στην κοινότητα Αμαργέτης.

Έξω από την οικία του 25χρονου εντοπίστηκε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής. 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη μοτοσικλέτα, αυτός αντέδρασε βίαια, άρχισε να φωνάζει και ακολούθως επιτέθηκε εναντίον της αστυνομικού. Άρπαξε από τα χέρια της το φάκελο της υπόθεσης και τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο αστυνομικοί τον ακολούθησαν για να τον ακινητοποιήσουν σε κοντινή απόσταση ενώ πεταγμένο βρήκαν και το φάκελο.

Την ίδια στιγμή βγήκε από την οικία του υπόπτου ένα άτομο το οποίο είχε το πρόσωπο του καλυμμένο και προσπάθησε να ρίξει ζεστό υγρό στη Λοχία.

Το άτομο αυτό, ηλικίας 20 ετών, συνελήφθη και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον αδερφό του 25χρονου.

Η Λοχίας διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις και ακολούθως πήρε εξιτήριο με άδεια ασθενείας.κυπε