Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Βούτηξαν χρυσαφικά από οικία στην ΑραδίππουΧρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και το ποσό των 400 ευρώ κλάπηκαν χθες από οικία στην Αραδίπππου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις επτά χθες το βράδυ καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από γυναίκα, ότι άγνωστοι έσπασαν παράθυρο της οικίας της στην Αραδίππου και έκλεψαν από μέσα χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου μετέβησαν στη σκηνή και μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι μεταξύ των ωρών 06.35 – 18.20 άγνωστος ή άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν αλουμινένιο πλαίσιο (παραστατό) παραθύρου στην αριστερή πλευρά του σπιτιού χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 
Στη συνέχεια οι δράστες έσπασαν το τζάμι του παραθύρου, εισήλθαν εντός της οικίας και έκλεψαν από τη συρταριέρα του κυρίως υπνοδωματίου το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. Επίσης από άλλο υπνοδωμάτιο έκλεψαν κουτί με χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
 
Μετά την κλοπή οι δράστες έφυγαν από την πίσω πόρτα της οικίας.
 
Υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για τα κλαπέντα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας η Αστυνομία θα προβεί σε επιστημονικές εξετάσεις.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.κυπε