Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Τον έπιασαν με μεγάλη ποσότητα καπνούΑστυνομικός που υπηρετεί στον αστυνομικό σταθμό Κάτω Πύργου Τηλλυρίας εντόπισε στις 2.00 τα ξημερώματα 41χρονο αλλοδαπό τουρίστα, ο οποίος είχε στην κατοχή του 48 τεμάχια καπνού  βάρους 2,500 κιλών. 


Ο αστυνομικός, που εκτελούσε περιπολία στην παραλιακή περιοχή ΚΡΥΟΝΕΡΙ κοντά στη νεκρή ζώνη, εντόπισε τον 41χρονο να κοιμάται μέσα σε αυτοκίνητο ενοικιάσεως το οποίο βρισκόταν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης.

Όταν αυτός προσπάθησε να απομακρυνθεί, ο αστυνομικός τον ανέκοψε και μετά από έρευνα βρήκε στην κατοχή του τον καπνό. Ο ίδιος είπε πως τον είχε αγοράσει από τα κατεχόμενα, ενώ για την παρουσία του στην περιοχή πλησίον της νεκρής ζώνης δεν έδωσε  ικανοποιητικές εξηγήσεις λέγοντας μόνο ότι  κοιμάται στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  αλλοδαπός που είναι πολωνικής καταγωγής μόνιμος κάτοικος Αγγλίας και βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην Κύπρο οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κ. Πύργου ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε το τελωνείο για τα περαιτέρω.κυπε