Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Δείτε ποιος προσπάθησε να ρίξει κατσαρόλα με ζεστό υγρό σε λοχία της αστυνομίας



Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παναγιάς οδήγησαν χθες το μεσημέρι στην οικία του για έρευνα, 25χρονο ο οποίος τελούσε υπό σύλληψη για υπόθεση φωτιάς σε φυτεία και απειλής βιαιοπραγίας.

          Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε στην βεράντα της οικίας του, μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής. Όταν ερωτήθηκε σχετικά με τη μοτοσικλέτα, αυτός φέρεται να άρχισε να φωνάζει και στη συνέχεια φέρεται να κλώτσησε γυναίκα Λοχία στην κοιλιακή χώρα και αφού πήρε από τα χέρια της τον φάκελο της υπόθεσης, τράπηκε σε φυγή.
          Την ίδια στιγμή, εμφανίστηκε στη σκηνή άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, το οποίο πήρε μια μαγείρισσα η οποία περιείχε ζεστό υγρό και προσπάθησε να το ρίξει στην Λοχία.   
          Αμέσως, ο 25χρονος καταδιώχθηκε από άλλα μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στη σκηνή και ανακόπηκε ενώ ταυτόχρονα εντοπίστηκε στο έδαφος και ο φάκελος της υπόθεσης τον οποίο είχε αποσπάσει προηγουμένως.    
          Το δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 20 χρόνων, φέρεται να απομάκρυνε την μοτοσικλέτα από την οικία, η οποία εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση.
          Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν ενώ η Λοχίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.
          Το χθεσινό Αστυνομικό Δελτίο αρ. 5 είναι σχετικό.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
 
 
 
         
 
 
 
                                                                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ