Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019

Του επιτέθηκαν και του βούτηξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από το αυτοκίνητο


Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 52χρονο κάτοικο Λάρνακας ότι, γύρω στις 10 χθες βράδυ, όταν στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από την οικία του, άγνωστο πρόσωπο τον προσέγγισε και αφού άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, άρπαξε μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των €30,000 περίπου, που αποτελούσε εισπράξεις από κατάστημα που διατηρεί. 


Ο 52χρονος προσπάθησε να αποτρέψει το δράστη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τον κτυπήσει στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους.

 
Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δράστες φέρονται να ήταν τρεις και επιβιβάστηκαν σε σαλούν αυτοκίνητο γκρίζου χρώματος και τράπηκαν σε φυγή. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας εκ των δραστών κατάφερε και απέσπασε τη τσάντα του παραπονούμενου. 

Τόσο ο 52χρονος όσο  και η σύζυγός του επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Σύμφωνα με τις εξετάσεις των ιατρών ο 52χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο αριστερό φρύδι καθώς και μώλωπες και μικροεκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ η σύζυγός του έφερε μικροεκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της.  

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.