Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Αύριο η απόφαση του δικαστηρίου για την 27χρονη στην Πάφο



Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα η 27χρονη κάτοικος Πάφου, η οποία συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων  σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.


Η διαδικασία ωστόσο διακόπηκε και αναμένεται να συνεχιστεί αύριο στις 08:30 το πρωί.

Συγκεκριμένα η 27χρονη, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε εταιρεία, φαίνεται να παρουσίασε για την περίοδο 23 Νοεμβρίου με 30 Νοεμβρίου 2015 πλαστό χαρτί άδειας ασθενείας.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της σε κατάστημα ρούχων σε εμπορικό κέντρο της Πάφου επειδή πλαστογράφησε πιστοποιητικό για εξασφάλιση άδειας ασθενείας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η  Αστυνομία, η 27χρονη, στην οποία οι εργοδότες δεν παραχώρησαν άδεια όταν ζήτησε, παρουσίασε πλαστό πιστοποιητικό από κλινική της Πάφου προκειμένου να εξασφαλίσει άδεια. 

Ύστερα ωστόσο από εξετάσεις που διενήργησε λειτουργός του Επαρχιακού Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων διαφάνηκε ότι το πιστοποιητικό ήταν πλαστό και πως η 27χρονη δεν είχε φάκελο στο συγκεκριμένο ιατρό εδώ και επτά χρόνια.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: