Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ανεβαίνει η θερμοκρασία. Δείτε τον καιρό που θα κάνει σήμερα



Η ψυχρή αέρια μάζα που επηρέασε την περιοχή σταδιακά υποχωρεί.

Σήμερα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται κατά διαστήματα με τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί , ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, αλλά αρχικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Παγετός αναμένεται στα ορεινά και στα ημιορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται κατά διαστήματα με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες την Πέμπτη ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη χιονόπτωση ή χιονόνερο στα ορεινά και μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: