Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα στην Κύπρο



Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες θα παρατηρούνται κυρίως το πρωί μέχρι το μεσημέρι.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου δυνατό τοπικά να επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ και αρχικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 7 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 5 στα υπόλοιπα παράλια και στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Τo Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα την Κυριακή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο και την Κυριακή θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: