Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, τράκαρε σε περιτοίχισμα και πήρε φωτιάΣε άλλη κλήση η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι ενώ ο Σάββας Νεοφύτου από την Ακουρδάλια της Πάφου οδηγούσε το όχημα του μάρκας Daihatsu στον δρόμο Ακουρδάλιας – Πόλεως Χρυσοχούς, έπαθε υπογλυκαιμία και έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να κτυπήσει σε περιτοίχισμα, να ακινητοποιηθεί και να αναφλεγεί.


Το όχημα του Σάββα ακολουθούσε όχημα με δύο πυροσβέστες, οι οποίοι μετέβαιναν για εργασία στον Σταθμό Πόλεως. Οι δύο πυροσβέστες, αφού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον Σάββα, κάλεσαν τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλεως και ακολούθως με την χρήση φορητού πυροσβεστήρα προσπάθησαν να περιορίσουν την φωτιά.

Πίσω από το όχημα των δύο πυροσβεστών ακολουθούσε όχημα με μία νοσοκόμα, η οποία μετέβαινε για εργασία στο νοσοκομείο Πόλεως και η οποία μετέφερε τον Σάββα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και περίθαλψη.

Την φωτιά, η οποία προκάλεσε ζημιές ύψους 1.500 ευρώ περίπου, στο όχημα κατέσβησε τελικά πυροσβεστικό όχημα από τον Σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: