Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Πάφος. Στο κακουργιοδικείο ο Βρετανός που κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης



Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθεί σήμερα εκ νέου ο 60χρονος Βρετανός για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης εναντίον ανήλικης στην Πάφο.

Ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Άγγελος Δαυίδ όρισε την υπόθεση για σήμερα  Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και διέταξε όπως μέχρι  τότε ο 60χρονος  παραμείνει υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές. 


Εξάλλου, στην προηγούμενη δικάσιμο η διαδικασία συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών με νέο μάρτυρα κατηγορίας εκπρόσωπο τηλεπικοινωνιών ΜΤΝ.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 60χρονου και της 11χρονης ανήλικης καθώς και η διαδρομή της τηλεπικοινωνιακής τους επικοινωνίας.

Στο δικαστήριο έχει καταθέσει και η 11χρονη στην κατηγορούσα αρχή  που εκπροσωπείται από την Α’ δημόσιο κατήγορο Ξένια Ξενοφώντος και αντεξετάστηκε και από τον  συνήγορο υπεράσπισης του 60χρονου Βρετανού δικηγόρου Κώστα Σιαηλή.
 
Η σύλληψη του 60χρονου έγινε την 1η Σεπτεμβρίου ύστερα από την καταγγελία συγγενικών προσώπων της μικρής, ότι μεταξύ της περιόδου Ιουνίου με Αύγουστο του 2015, ο 60χρονος από τη Βρετανία μόνιμος κάτοικος Κύπρου φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά, το 11χρονο κοριτσάκι.

Ο 60χρονος που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της 11χρονης και  ήταν σε θέση να επισκέπτεται την οικογένεια στο σπίτι τους. 

Η 11χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τις παρενοχλήσεις σε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο ακολούθως προχώρησε στην καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: