Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Κύπρο σήμερα



Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ πιθανό να σημειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως από το μεσημέρι και μετά.
Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και παροδικά τοπικά, το απόγευμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές, στα παράλια. Τις αυγινές κυρίως ώρες τοπικά είναι πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που ενδέχεται να δώσει τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το πρωί θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: