Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Στην εντατική ηλικιωμένος γεωργός μετά από ατύχημα



Σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, γεωργός από το Φρέναρος, ηλικίας 81 χρόνων.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις δύο το μεσημέρι κάτοικοι της Κοινότητας Φρενάρους που βρίσκονταν σε κυνήγι στην περιοχή «Ανεφανή» στο Φρέναρος, άκουσαν ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια.
 
Οι κυνηγοί μετέβησαν στο σημείο όπου ακούγονταν οι φωνές και εντόπισαν εγκλωβισμένο κάτω από τη σβάρνα του γεωργικού του ελκυστήρα, άνδρα ηλικίας 81 ετών, από το Φρέναρος.
 
Αμέσως κλήθηκαν στη σκηνή η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη των οποίων κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κατάγματα πλευρών και κάκωση του ήπατος.
 
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκε λειτουργός του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: