Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Στο δικαστήριο οδηγείται το ζεύγος που φέρεται να έκλεψε μισό εκατομμύριο ευρώ από θυρίδες τραπεζώνΕνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ζεύγος από τη Λάρνακα που συνελήφθη χθες από την Αστυνομία ως ύποπτοι για κλοπή άνω των 470 χιλιάδων ευρώ από θυρίδες της Τράπεζας Κύπρου και της ΣΠΕ Αλληλεγγύης, που ανήκαν σε οκτώ άτομα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ των ημερομηνιών 31/3/15 – 28/1/16 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 8 άτομα, που είναι κάτοχοι θυρίδων σε υποκαταστήματα της ΣΠΕ Αλληλεγγύης και Τράπεζας Κύπρου στη Λάρνακα, ότι παραβιάστηκαν οι θυρίδες τους και κλάπηκε από αυτές συνολικό ποσό άνω των 470 χιλιάδων ευρώ. Από τις θυρίδες κλάπηκαν επίσης χρυσαφικά αξίας 10 περίπου χιλιάδων ευρώ.
 
Χτες το μεσημέρι η Αστυνομία συνέλαβε άνδρα ηλικίας 36 ετών και τη σύζυγο του 32 ετών από τη Λάρνακα. Δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων έρευνας η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στην οικία, τα υποστατικά, τα οχήματά τους και στις τραπεζικές θυρίδες που διατηρούν στην Τράπεζα Κύπρου και τη ΣΠΕ Αλληλεγγύης.
 
Στην οικία του ζεύγους η Αστυνομία εντόπισε το χρηματικό ποσό των 76 χιλιάδων ευρώ και ποσότητα χρυσαφικών.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.


κυπε