Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Κλώτσησε σκύλο που μπήκε στην αυλή του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσειΈνας ηλικιωμένος, κάτοικος Τσιακκιλερού στη Λάρνακα, στην προσπάθειά του να απομακρύνει σκύλο από την αυλή του σπιτιού του, κλώτσησε το ζώο με αποτέλεσμα να το σκοτώσει.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα ο Επαρχιακός Συντονιστής του Κόμματος των Ζώων Κύπρου κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι εντοπίστηκε σκοτωμένος ένας σκύλος ράτσας mini Doberman σε κάδο απορριμμάτων στο προσφυγικό συνοικισμό Τσιακκιλερό.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και μετά από εξετάσεις εντοπίστηκε η ιδιοκτήτρια του σκύλου και ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον άνδρα, ηλικίας 71 ετών, από το συνοικισμό Τσιακκιλερού.

Ο 71χρονος συνελήφθη, παραδέχθηκε ενοχή και σε θεληματική κατάθεση του ανέφερε ότι χθες γύρω στις επτά το πρωί εντόπισε στην αυλή της οικίας του τον σκύλο. Ισχυρίστηκε πως στην προσπάθεια του να απομακρύνει το σκύλο, το ζώο του επιτέθηκε και ο άνδρας το κλώτσησε με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Ο άνδρας κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.


κυπε