Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Βλαντιμίρ Πούτιν - Αλίνα Καμπάεβα. Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η πρώην σύζυγος του Ρώσου προέδρου Βλ. Πούτιν, Λουντμίλα Πουτίνα παντρεύτηκε τον κατά 21 χρόνια νεότερό της Αρτούρ Οτσερέτνι, ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Πολλά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης τονίζουν πως το 2014, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο του ζευγαριού, ερωτηθείς σχετικά είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους πως προκειμένου να παντρευτεί ο ίδιος ξανά, θα πρέπει πρώτα να… αποκαταστήσει τη Λουντμπίλα.
«Πρώτα θα πρέπει να αποκαταστήσω την πρώην σύζυγό μου και μετά θα σκεφθώ τον εαυτό μου» είχε πει τότε.
Στο μεταξύ οι φήμες θέλουν τον Ρώσο πρόεδρο να είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια με την καλλονή χρυσή Ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάεβα.
Η Καμπάεβα που αναδείχθηκε ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, είχε εκλεγεί στη Δούμα, παρόλα αυτά το 2014 εγκατέλειψε τα κοινά για να ασχοληθεί με τον χώρο των ΜΜΕ.
Πλέον είναι διευθύντρια της National Media Group, ενός από τους μεγαλύτερους μιντιακούς ομίλους της Ρωσίας που στηρίζει τον Πούτιν.
Οι φήμες για τη σχέση Πούτιν-Καμπάεβα φούντωσαν μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου Πούτιν-Πουτίνα τον Ιούνιο του 2013. Τότε αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν την Καμπάεβα να έχει αποκτήσει μαζί του -όχι ένα- αλλά τρία παιδιά!

ΠΗΓΗ: zougla.gr
 http://ikypros.com/?p=150250#sthash.Y0GXMVdG.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: