Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Το αστυνομικό δελτίο

Γύρω στη 1:45μ.μ. χθες, ενώ μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 33χρονος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έγινε στα έγγραφα του οδηγού και του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο από την 1/10/2015 και οδηγείτο από τον 33χρονο χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας και άδεια κυκλοφορίας. Επίσης, στο πίσω κάθισμα του οχήματος, μεταφέρετο ανήλικος επιβάτης χωρίς να είναι προσδεδεμένος με ζώνη ασφαλείας, σε στερεό κάθισμα.
Ακολούθως, ο 33χρονος συνελήφθη  σχετικά με τα υπό διερεύνηση εναντίον του αδικήματα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

-Συνελήφθη χθες βράδυ 26χρονος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης, απειλές, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του, επίθεσης εναντίον αστυνομικών και παρεμπόδισης οργάνου της τάξης κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντός του.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.

-Συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

-Συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 16χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: