Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Τρία πρόσωπα επεχείρησαν να πωλήσουν κλεμμένη μοτοσυκλέτα. Έπεσαν πυροβολισμοί και τελικά συνελήφθησαν

Επιχείρησαν να πωλήσουν μοτοσικλέτα σε πολίτη, την οποία προηγουμένως είχαν κλέψει τέσσερις νεαροί, οι οποίοι εκτιμάται ότι ανήκουν σε σπείρα. Έγιναν όμως αντιληπτοί από την αστυνομία με αποτέλεσμα τρεις από αυτούς να καταλήξουν στα κρατητήρια. Η σύλληψη τους έγινε μετά από καταδίωξη και πυροβολισμούς στον αέρα.

Πρόκειται για ένα 16χρονο Κύπριο, ένα 18χρονο Ρουμάνο και ένα 18χρονο από το Κουρδιστάν οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από επεισοδιακή επιχείρηση, ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητείται ένας 18χρονος Ρώσος.
Η σύλληψη τους έγινε κατορθωτή όταν μέλη της αστυνομίας, πληροφορήθηκαν ότι νεαροί θα επιχειρήσουν να πωλήσουν κλοπιμαία μοτοσικλέτα σε ανυποψίαστο πολίτη στη Μουταγιάκα. Το σημείο πώλησης τέθηκε υπό παρακολούθηση, αφού ενημερώθηκε σχετικά ο υποψήφιος αγοραστής.  Αρχικά στο μέρος έφτασε ο 18χρονος από τη Ρουμανία ο οποίος επέβαινε και στην κλοπιμαία μοτοσικλέτα.  Στη συνέχεια και ενώ γινόταν το παζάρι για την αγορά, έφτασαν στο μέρος άλλοι τρεις νεαροί.
Τότε τα μέλη της αστυνομίας επιχείρησαν να τους συλλάβουν.  Κάποιοι από τους νεαρούς τράπηκαν σε φυγή, έτσι ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Μουταγιάκας με τους αστυνομικούς να πυροβολούν στον αέρα σε μια προσπάθεια να συλλάβουν τους ύποπτους. Μετά από αρκετή ώρα, συνελήφθησαν τρεις νεαροί, ενώ ο ένας ύποπτος, από τη Ρωσία κατάφερε να διαφύγει.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, ενώ εναντίον του 18χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα και καταζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: