Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Δείτε γιατί χώρισαν Irina Shayk και Bradley Cooper


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Bradley Cooper και η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk,χώρισαν κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών εξαιτίας της μητέρας του,Gloria, όπως γράφεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Sun. 


O ηθοποιός και το μοντέλο, τα πήγαιναν περίφημα και οι διαφωνίες μεταξύ τους ξεκίνησαν όταν πέρασαν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές μαζί με τη μητέρα του ηθοποιού.«Η Irina δεν άντεχε την προσκόλληση του ηθοποιού στη μητέρα του και αυτό δημιούργησε τριβές μεταξύ τους», δήλωσε φίλος του ζευγαριού στην εφημερίδα.

«Η Irina δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χωρίσουν τόσο άδοξα, τα πήγαιναν γενικά πολύ καλά», υποστήριξε η ίδια πηγή.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά με τη μητέρα του, μετά το θάνατο του πατέρα του και μένει μαζί της στο Los Angeles για να μην νιώθει μόνη. Πάντως προκαλεί εντύπωση η είδηση, καθώς Irina Shayk και Gloria, έκαναν στενή παρέα. Στο παρελθόν παπαράτσι φωτογραφίες τις έδειχναν να απολαμβάνουν μαζί τα μπάνια και τις βόλτες τους. 



http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/549363/horisan-irina-shayk-kai-bradley-cooper-aitia-i-mitera-tou-ithopoiou-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: