Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τσάκωσαν δύο 40χρονους στην Λεμεσό με κάνναβη και κοκαΐνη



Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο στη Λεμεσό, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 40χρονος, με συνοδηγό επίσης 40χρονο και οι δύο από τη Λεμεσό.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατά την ανακοπή προσπάθησε να διαφύγει βάζοντας όπισθεν ταχύτητα με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε αστυνομικό όχημα και να ακινητοποιηθεί.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου, ανευρέθηκε ποσότητα άσπρης σκόνης βάρους 7 γραμμαρίων, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, καθώς επίσης και ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 33 περίπου γραμμαρίων.
Οι δύο 40χρονοι συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στην οικία του 40χρονου συνοδηγού, ανευρέθηκαν πέντε υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους από 2 μέχρι 7 εκατοστών, καθώς επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 3.5 γραμμαρίων περίπου, ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη, ένας πλαστικός κυλινδρικός σπαστήρας με ίχνη κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 40χρονου οδηγού ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους ενός περίπου γραμμαρίου.
Εναντίον και των δύο εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: