Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Λαμπάδιασαν οικίες σε Λευκωσία, Πάφο και Λάρνακα

Σε 24 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 15 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 6 το πρωί χθες μέχρι και η ώρα 06:00 σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 19:41 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Χριστάκη Κόμβου 27, στο Τσέρι, στην Λευκωσία και για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λακατάμιας και με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών και τυλικτήρων νερού.
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 20:34. Για την τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε να γίνει αποδόμηση της ξύλινης στέγης. Η πυρκαγιά που προκάλεσε ζημιές ύψους 10 χιλιάδων ευρώ περίπου, οφείλεται στην ελαττωματική κατασκευή της καπνοδόχου τζακιού της οικίας.
Στις 21:11 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε οικία στο χωριό Κιδάσι, στη Πάφο και για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Πάφου.
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 21:52. Το υποστατικό υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς η οποία προκάλεσε ζημιές 5 χιλιάδων ευρώ περίπου διερευνώνται.
Στις 22:13 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Διονύσιου Σολομού στο Κίτι, στην Λάρνακα και για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λάρνακας “Υπαστυνόμου Αντρέα Παπαδόπουλου” και με την χρήση αναπνευστικών συσκευών και τυλικτήρων νερού.
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:05.

Δεν υπάρχουν σχόλια: