Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Προκάλεσαν ζημιές σε εστιατόριο στην Λάρνακα. Δείτε ποιοι



Ζημιές σε εστιατόριο που βρίσκεται στην Λαϊκή Γειτονιά στη Λάρνακα μερίδα οπαδών της Ανόρθωσης οι οποίοι προκάλεσαν επίσης ζημιές σε τοίχους, παγκάκια, καλάθους και κουτιά εγκαταστάσεων της ΑΤΗΚ, γράφοντας διάφορα συνθήματα με σπρέι.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.30 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία ότι στη Λεωφόρο Αθηνών, έξω από συγκεκριμένο εστιατόριο στη Λάρνακα, υπήρχαν μαζεμένα περί τα 200 άτομα που προκαλούσαν ανησυχία.

Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στο εστιατόριο διασκέδαζαν οπαδοί της Ανόρθωσης με αφορμή τα 20χρονα του συνδέσμου φιλάθλου τους.

Τα μέλη της Αστυνομίας παρέμειναν στη σκηνή και από ασφαλή απόσταση παρακολουθούσαν διακριτικά τους οπαδούς, οι οποίοι μετά το πέρας του πάρτι βγήκαν από το εστιατόριο και παρέμειναν στη Λεωφόρο Αθηνών ανάβοντας φωτοβολίδες και βεγγαλικά, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μετά από οδηγίες του αξιωματικού υπηρεσίας της ΑΔΕ Λάρνακας έκλεισε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αθηνών για να μην προκληθούν επεισόδια ή τραυματισμοί.

Ωστόσο μερίδα των οπαδών κατευθύνθηκαν πεζοί προς τη Λαϊκή Γειτονιά της Λάρνακας όπου άναψαν φωτοβολίδες και προκάλεσαν ανησυχία και ζημιές σε συγκεκριμένο εστιατόριο. Λίγο πριν τη μία σήμερα τα ξημερώματα οι συγκεκριμένοι οπαδοί διαλύθηκαν χωρίς να προκαλέσουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη Λεωφόρο Αθηνών και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι οι οπαδοί προκάλεσαν ζημιές γράφοντας με σπρέι συνθήματα σε τοίχους, παγκάκια, καλάθους και σε κουτιά εγκαταστάσεων της ΑΤΗΚ.

Δεν έχει μέχρι στιγμής υπολογιστεί η αξία των ζημιών και την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: