Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΤΤΑΛΟ


Εντός των επομένων ημερών αρχίζουν τα έργα και στη συνοικία Μουττάλου. Το μεσημέρι, ο Δήμαρχος  Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε με την εργολήπτρια εταιρεία Miltiades Neophytou  τα συμβόλαια για την κατασκευή του έργου, το οποίο θα αναβαθμίσει την πόλη, θα αλλάξει την εικόνα της περιοχής και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.


Απευθυνόμενους προς τους εργολάβους και του μελετητές του έργου, ο κ. Φαίδωνος ζήτησε πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, ποιότητα δουλειάς και λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τον περιορισμό της ταλαιπωρίας των πολιτών.

Λόγω των στενών χρονοδιαγραμμάτων, προειδοποίησε ο Φαίδωνας Φαίδωνος,  ο Δήμος Πάφου δεν πρόκειται ούτε να δεχτεί ούτε να ανεχθεί οποιαδήποτε αλλαγή, εκτός και εάν αυτό κριθεί ως απολύτως αναγκαίο. Και τούτο, συμπλήρωσε, μόνο μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και γραπτή εντολή. 

Από την πλευρά του, ο κ. Μιλτιάδης  Νεοφύτου διαβεβαίωσε ότι στο πλαίσιο μιας σωστής και έντιμης συνεργασίας με την Τοπική Αρχή, η εταιρεία του θα κάνει τη δουλειά της με αίσθημα ευθύνης και υψηλού επαγγελματισμού, προκειμένου να παραδώσει το έργο στην ώρα του.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι θα γίνουν όλες οι αναγκαίες διευθετήσεις για την διευκόλυνση των πολιτών και τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία του κοινού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: