Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Πάφος. 2ο τουρνουά αγάπης "Παίζω ισότιμα"


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάφο το 2ο τουρνουά αγάπης "Παίζω ισότιμα", το οποίο διοργάνωσε η ΝΕΔΗΣΥ Πάφου, σε συνεργασία με την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου.

Στο πλαίσιο του τουρνουά πραγματοποιήθηκε καλαθοσφαιρικός αγώνας στον οποίο πήραν μέρος άτομα με και χωρίς αναπηρία.


Ο Επαρχιακός Γραμματέας ΝΕΔΗΣΥ Πάφου, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αναφερόμενος στη διοργάνωση στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Πάφου, είπε πως ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια της παγκύπριας εκστρατείας της ΝΕΔΗΣΥ «Noιάζομαι» που έχει ως πρώτιστη προτεραιότητα τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία.  

Η 3η Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία, ανέφερε, και σημείωσε πως πρώτιστος στόχος της ΝΕΔΗΣΥ είναι να καταστούν οι πόλεις μας προσβάσιμες για όλους. 

Είναι,  είπε ο κ. Λετυμπιώτης, ένα μήνυμα το οποίο επιθυμεί η ΝΕΔΗΣΥ να περάσει και φέτος, ενόψει και των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης, ότι "όλοι οι ενεργοί πολίτες πρέπει να παλέψουμε και να διασφαλίσουμε ότι οι συμπολίτες μας με κινησιακά προβλήματα έχουν τα ίδια δικαιώματα πρόσβασης όπως όλους τους υπόλοιπους". 

Ανάμεσα στους παίκτες στον αγώνα ήταν ο υποψήφιος για τη δημαρχία Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης και μέλη των τοπικών επαρχιακών επιτροπών του ΔΗΣΥ, του ΑΚΕΛ του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και της Συμμαχίας Πολιτών



κυπε