Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Χειροπέδες σε 41χρονο για κάνναβηΥπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξεις, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, εναντίον 41χρονου.

          Χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), διενήργησαν έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στη Λεμεσό, όπου διαμένει ο 41χρονος, καθώς και στο αυτοκίνητο του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του 41χρονου, ποσότητα κάνναβης βάρους εφτά γραμμαρίων περίπου. Επίσης, εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 28 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 25 γραμμαρίων περίπου, τρεις συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των €4,815.

          Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 41χρονου, εντός του οποίου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €1,623 και τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων περίπου.

          Εναντίον του 41χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ