Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Διαμελίστηκε 50χρονος πεζός


Νέο θανατηφόρο σημειώθηκε το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας - Λάρνακας παρά την έξοδο Λειβαδιών με θύμα 50χρονο από την Βουλγαρία μόνιμο κάτοικο Κύπρου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία  γύρω στις 6.25 το πρωί ένας  48χρονος κάτοικος Λειβαδιών  οδηγούσε το διπλοκάμπινο όχημα του στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας –Ριζοεληάς με κατεύθυνση τη Ριζοεληά κρατώντας την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Λίγο μετά  την έξοδο των Λειβαδιών  κτύπησε  και παρέσυρε ένα πεζό, τον Κωνσταντίν Στογιάνωφ Λιπόσλιεφ ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία  διασταύρωνε από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία του οχήματος. Μετά το αρχικό κτύπημα  που δέχτηκε ο πεζός και την κατάληξη του στο οδόστρωμα  στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου ο άτυχος  Λιπόσλιεφ κτυπήθηκε και παρασύρθηκε  από αριθμό οχημάτων που ακολουθούσαν, μεταξύ των οποίων βυτιοφόρα και  φορτηγά με αποτέλεσμα  τον διαμελισμό του σώματός του και τον ακαριαίο θάνατό του.

Την ίδια ώρα,   58χρονος  κάτοικος Λιοπετρίου, οδηγός   διπλοκάμπινου μόλις αντιλήφθηκε το δυστύχημα  ελάττωσε ταχύτητα με αποτέλεσμα να δεχτεί κτύπημα από αυτοκίνητο τύπου βαν που τον ακολουθούσε με οδηγό 34χρονο από την Ποταμιά. Από τη σύγκρουση κανένας  οδηγός  δεν τραυματίστηκε σημειώθηκαν όμως και στα τρία οχήματα υλικές ζημιές. Και τα τρία    αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Τροχαίας για να τύχουν μηχανής και ηλεκτρολογικής εξέτασης.

Στους τρεις  οδηγούς έγινε προκαταρκτικός έλεγχος  αλκοόλης  με  μηδενική ένδειξη.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Λάρνακας όπου θα γίνει η καθιερωμένη νεκροτομή. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου έκανε έκκληση στο κοινό  να μην επιχειρεί  να διασταυρώνει  τον αυτοκινητόδρομο γιατί εκτός  του  ότι είναι παράνομο είναι και άκρως επικίνδυνο.


κυπε