Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Επανεκλογή Φαίδωνα στη Δημαρχεία της Πάφου. ΒΙΝΤΕΟ


Δ
ήμαρχος Πάφου επανεκλέγεται ο Φαίδωνας Φαίδωνος. Υποστηρικτές του κ. Φαίδωνος μαζί με τον ίδιο, συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό του επιτελείο και από εκεί πορεύτηκαν μέχρι την πλατεία Κένεντυ για να ακούσουν την ομιλία του.  Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!




«Ο λαός της Πάφου μίλησε» ανέφερε ο  Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος μιλώντας μετά την επανεκλογή του στην πλατεία Κέννεντυ . Ο κ. Φαίδωνος που εξασφάλισε ποσοστό 55,66 % ανέφερε πως ο λαός της Πάφου αποφάσισε και το αποτέλεσμα της κάλπης σφράγισε την πορεία της κάλπης προς τα εμπρός. 

Η Πάφος είπε πάει μπροστά και δεν γυρίζει πίσω  σημειώνοντας πως η κοινωνία της Πάφου ενωμένη θα προχωρήσει μπροστά και θα κτίσουμε το μέλλον μας όλοι μαζί. 


Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια δημιουργίας ,λέγοντας πως τα έργα που τώρα γίνονται ήταν μόνο η αρχή ενώ δεσμεύτηκε πως τα επόμενα χρόνια πολύ περισσότερα θα γίνουν στην Πάφο .

Στάλθηκε είπε το μήνυμα , για σκληρή δουλειά, λέγοντας  ότι οι  πολίτες, το φως και την αλήθεια την αγκαλιάζουν. 

Πρόσθεσε μάλιστα πως η Πάφος απόψε έστειλε μηνύματα σε όλη την Κύπρο λέγοντας πως οι δεκαετίες που πέρασαν που πλήγωσαν αυτή την πόλη και αυτόν τον τόπο φάνηκε ότι πρώτοι οι Παφίτες ενωμένοι αλλά και με πλειοψηφία έστειλαν το μήνυμα ότι αυτός ο τόπος δεν ανέχεται κατεστημένα, κυκλώματα , ανίερες συμπράξεις και αυτά που μας στείλαν πίσω για δεκαετίες.

Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως όλοι μαζί από αύριο ενωμένοι και με σύμπνοια γυρίζουμε την σελίδα . 

Είπε ακόμη πως εάν αναστατώσαμε τους πολίτες οφείλουμε να τους αποδείξουμε στην πράξη ότι η κοινωνία της Πάφου δεν είναι διαιρεμένη αλλά η κοινωνία της Πάφου όλη θα προχωρήσει τα επόμενα χρόνια ενωμένη σε μια πορεία δημιουργική.

Ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως θα αναλώσει το άπαν των δυνάμεων του για  να υπηρετήσει αυτή την πόλη σε συνεργασία με το νέο δημοτικό συμβούλιο αλλά και την κοινωνία.

Δεσμεύτηκε επίσης για σκληρή δουλειά ενώ αναφέρθηκε και στην ΠΠΕ που σε λίγες μέρες θα ανακηρυχθεί η Πάφος.

Ακολούθως αναφέρθηκε στην παράδοση των έργων που διεξάγονται στην Πάφο, σημειώνοντας πως και τα 16 θα παραδοθούν στους πολίτες. 

Είπε ακόμη πως σ’ αυτούς τους 22 μήνες επιχείρησε σαρωτικές αλλαγές , αποκαλύπτοντας πως βίωσε στιγμές μοναξιάς και που κάποιοι που έλεγαν ότι αυτά που γίνονται δεν θα τα αντέξει η κοινωνία.

Ο κ. Φαίδωνος είπε μεταξύ άλλων πως αν κάνεις το καλό και το σωστό ο απλός πολίτης θα σε τιμήσει.

Η πόλη σημείωσε, θα συνεχίσει αυτή την πορεία των αλλαγών αυτή την πορεία της δημιουργίας όχι ως εικόνα αλλά ως πραγματικότητα και ως ουσία.


κυπε