Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Νέες υποθέσεις κυβείας στην ΠάφοΗ Αστυνομία στο πλαίσιο της συντονισμένης εκστρατείας της για πάταξη αδικημάτων κυβείας και ηλεκτρονικού τζόγου, ενόψει και της επικείμενης εορταστικής περιόδου, προέβη χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα σε διάφορους ελέγχους παγκύπρια.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων έγιναν οι ακόλουθες καταγγελίες:
            Γύρω στις 10μ.μ. χθες μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εισήλθαν με δικαστικό ένταλμα έρευνας και ερεύνησαν καφενείο στην Πάφο. Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο υποστατικό, εντοπίστηκαν 10 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία με χρήματα.
Τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξαν για να κλητευθούν αργότερα. Επίσης, κατηγορήθηκε γραπτώς και ο υπεύθυνος του υποστατικού γιατί επέτρεψε στα πιο πάνω πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία στο υποστατικό του. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 52 τραπουλόχαρτα και 180 φίσιες. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, χθες βράδυ μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν επιχείρηση για πάταξη της κυβείας σε άλλα δύο καφενεία στην επαρχία Πάφου. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν, εντοπίστηκαν συνολικά 15 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία με χρήματα.
Τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξαν για να κλητευθούν αργότερα. Επίσης, κατηγορήθηκαν γραπτώς και οι  υπεύθυνοι των δύο υποστατικών γιατί επέτρεψαν στα πιο πάνω πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία στα υποστατικά τους. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, χρηματικό ποσό ύψους €160, 136 τραπουλόχαρτα και 708 φίσιες διαφόρων χρωμάτων. Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ