Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Κεραυνός χτύπησε οικία στην Πέγεια. ΦΩΤΟ

Βροχές και καταιγίδες σημειώνονται τις τελευταίες μέρες στην Πάφο. Η χθεσινή νύχτα ήταν ιδιαίτερα έντονη με αστραπές και βροντές. Η θερμοκρασία είναι χαμηλή, ιδιαίτερα στις ορεινές κοινότητες.

Έντονη καταιγίδα ήταν αρκετή για να καταστρέψει μέρος σπιτιού στην Πέγεια της Πάφου, αφού χθες το απόγευμα την χτύπησε κεραυνός.

Οι ζημιές στο σπίτι είναι τεράστιες. Μέρος της οικίας έχει καταστραφεί. Τραυματισμοί ευτυχώς δεν υπήρχαν. Η επαρχιακή διοίκηση ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα για βοήθεια.
Σε δηλώσεις που μας έκανε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης που επισκέφτηκε την οικία,   τόνισε ότι, «ο κεραυνός κτύπησε χθες στις 6.30μμ. Οι ένοικοι , νεαρό ζευγάρι από την Πέγεια, ευτυχώς απουσίαζαν εκείνη τη στιγμή από την οικία.

Οι ζημιές στο σπίτι είναι πολύ μεγάλες. Κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου επιθεώρησε την οικία και κατέγραψε τις ζημιές.

Έκθεση θα υποβληθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών για τα περαιτέρω. Επιβάλλεται η άμεση στήριξη της οικογένειας από το κράτος για να επιδιορθωθεί το σπίτι, κατέληξε ο κ. Πιττοκοπίτης».

Όπως πληροφορούμαστε, Έχουμε πλήρη καταστροφή της ηλεκτρικής εγκατάστασης, καταστροφή όλων των ηλεκτρικών συσκευών και των φωτιστικών της οικίας, πλήρη καταστροφή του μπάνιου, καταστροφή μεγάλου μέρους της οροφής και του τοίχου. Το μέρος μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Πρέπει να βοηθηθούν αυτοί οι άνθρωποι για να επιδιορθώσουν το σπίτι τους.