Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Τυλίχτηκε στις φλόγες αποθηκευτικός του Γενικού Νοσοκομείου ΛάρνακαςΠυρκαγιά ξέσπασε χθες σε αποθηκευτικούς  χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας που στεγάζονται στη Στέγη Αγιος Χαράλαμπος στο Λεπροκομείο με τις ζημιές να μην έχουν ακόμα υπολογιστεί.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις τέσσερις χθες το απόγευμα εξερράγη πυρκαγιά σε τέσσερις αποθηκευτικούς χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας που βρίσκονται στη Στέγη Αγιος Χαράλαμπος στο χώρο του Λεπροκομείου στη Λάρνακα.
 
Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στις ξύλινες δοκούς  των αποθηκευτικών χώρων άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Η φωτιά κατέκαυσε επίσης διάφορα παλαιά έντυπα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας τα οποία φυλάσσονται στους συγκεκριμένους χώρους και είναι άνευ αξίας.
 
Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρνακας και μετά από εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά πιθανόν να τέθηκε κακόβουλα ή τυχαία από νεαρούς που συχνάζουν στην περιοχή. Από τις έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες διεφάνη ότι στη σκηνή δεν υπήρχαν σημάδια εύφλεκτης ύλης.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας τα οποία μετά από εξετάσεις διαπίστωσαν ότι οι είσοδοι και έξοδοι των συγκεκριμένων αποθηκευτικών χώρων είναι πάντοτε ανοικτές και η πρόσβαση σ’ αυτές είναι εύκολη στο κοινό.
 
Τους αποθηκευτικούς χώρους επισκέφθηκε επίσης η υπεύθυνη της Στέγης Αγίου Χαραλάμπους η οποία φρόντισε να ασφαλιστούν οι υπόλοιποι αποθηκευτικοί χώροι.κυπε