Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Το αστυνομικό δελτίο



Γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας 22χρονος για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

          Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, ηγέρθησαν υπόνοιες όσο αφορά τη γνησιότητά του αφού αυτό δεν ανταποκρινόταν στα συστήματα ασφαλείας.
          Ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι το συγκεκριμένο διαβατήριο, το είχε αγοράσει από τις κατεχόμενες περιοχές. Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε το πραγματικό του διαβατήριο.
          Σήμερα το πρωί, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο διέταξε την κράτησή του μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, 2016 όπου ορίστηκε η υπόθεση για ακρόαση γεγονότων και επιβολή ποινής.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Εξάλλου, Συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, 16χρονος από την επαρχία Λεμεσού για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, απειλής χρήσεως βίας, συνωμοσίας για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης και επηρεασμός μαρτύρων, καθώς και παρέμβαση σε δικαστική εξουσία.
          Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται να απείλησε άλλο πρόσωπο το οποίο είναι μάρτυρας κατηγορίας σε υπόθεση που εκδικάζεται από το δικαστήριο Λεμεσού.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.