Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Το μήνυμα του Μιχάλη Μιχαήλ

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες 
Χριστοδουλου Μιχαήλ Μιχάλης


Βρισκόμαστε σήμερα συγκεντρωμένοι εν όψη των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης της πατρίδας μας. Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, Το Εθνικό μας πρόβλημα το οποίο όλοι εμείς συμμεριζομαστε και πονάμε, πρέπει σε αυτές τις κρίσιμες ώρες να σκεφτούμε πολλή καλά ποιοι από την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν πρωτοστάτες για να πείσουν τον λαό να ψηφίσει ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ το 2004. Πρέπει επιτελούς σε αυτόν τον τόπο να σκεφτόμαστε εθνικά και με γνώμονα το συμφέρον πρώτιστα της πατρίδος και της πόλης μας σε όλες τις ενέργειες που πράττουμε ακόμα και στις εκλογές της τοπικης αυτοδιοικησης.


Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, στον Δήμο της Πάφου μας η κομματοκρατία και η νεοεμφανιζόμενη κομματοδικτατορία που εφαρμόζεται σήμερα το μόνο που φέρνει είναι διχόνοια και καταστροφή και στο τέλος την πληρώνει ο πολίτης της Πάφου και ειδικά η νεολαία της πόλης μας. Επίσης λόγω ακριβώς όλων αυτών των προβλημάτων στην πόλη μας, ο κόσμος της Πάφου και ειδικά η νεολαία μας έχει ξεχάσει και έχει εσκεμμένα αποπροσανατολιστεί από το εθνικό μας θέμα το οποίο αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες πρέπει να παραμένει το ύψιστο θέμα που πρέπει να απασχολεί όχι μόνο τους πολίτες της Πάφου αλλά όλης της πατρίδας μας.

Στα πλαίσια της υποψηφιότητας μου στην θέση μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο της Πάφου, επιθυμώ εν συντομία να επικεντρωθώ σε μερικές κακές καταστάσεις της πόλης μας και τρόπους με τους οποίους θα δουλέψω σκληρά ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου για την καλυτέρευση των προβλημάτων και την εξάλειψη τους.
1. Αυτήν την στιγμή δεν έχει συμμετοχή κανένας Παφίτη εργολάβος στα μεγάλα έργα που γίνονται στην Πάφο. Γιατί άραγε; Σαν εκλεγμένο Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα το θέσω ως όρο ότι πρώτα θα προσφοροδοτουν Παφιτες . 
2. Αυτήν την στιγμή στην Πάφο υπάρχει σημαντική, πιο πολλή από άλλες πόλεις, έλλειψη δουλειών για την νεολαία και οι πιο πολλοί νέοι αναγκάζονται να μεταναστεύσουν σε άλλες επαρχίες η ακόμη εκτός Κύπρου. Σαν εκλεγμένο Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα εισηγηθω την Δημιουργια επιτροπής Νεων που θα μελετα ευρωπαικα προγραμματα χρηματοδοτησεις για τους νους .


3. Συμπολίτισσες και συμπολίτες, γνωρίζετε ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τις εκατό συνεδρίες του Δημοτικού Συμβουλίου, απουσιάζουν περίπου οι μισοί για πάνω από πενήντα φορές; Αυτό το φαινόμενο αγαπητοί συμπολίτες είναι απαράδεχτο! Σαν εκλεγμένο Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα εισηγηθω να μην απουσιαζει κανεις και αν είναι υψιστη αναγκη να ψηφιζει ηλεκτρονικα . 


4. Συμπολίτισσες και Συμπολίτες , γνωρίζετε ότι εννέα από τους 18 Δημοτικους Συμβούλους δεν ψήφισαν ΠΟΤΕ εναντίων των θέσεων του ΝΥΝ Δημάρχου και κατά τα αλλα οι αποφάσεις λαμβάνονται ομόφωνα. Ερωτώ απλά. ΓΙΑΤΙ;

5. Επίσης, οι περισσότεροι σύμβουλοι είναι οι ίδιοι σε μέσο όρο πάνω από δέκα χρόνια. Το τονίζω ξανά! Τα ίδια άτομα σε όλους τους Δημάρχους μέχρι σήμερα. Και αν κάποιος φύγει τότε βάζει το παιδί του! ΝΤΡΟΠΗ! Είναι καιρός αυτό το φαινόμενο να αλλάξει αγαπητοί Συμπολίτες!
6. Στην Πάφο σήμερα δεν υπάρχει κανένα Δημόσιο Πανεπιστήμιο ούτε καν οποιαδήποτε Σχολή από τα υφιστάμενα Δημόσια Πανεπιστήμια της χώρας μας. ΓΙΑΤΙ; Μήπως είμαστε παρακατιανοί εμείς στην Πάφο; Σας διαβεβαιώ φίλοι μου ότι θα δουλέψω πολύ σκληρά να διορθώσω αυτήν την αδικία στην πόλη μας. Θεωρώ, σαν απόφοιτος πανεπιστημίου, ότι είναι υποχρέωση μου να βοηθήσω ώστε ο κάθε Παφίτης να έχει την μερίδα των Δημοσίων Πανεπιστημίων που του ανήκει στην πόλη μας. 
7. ΠΟΥ είναι η Μαρίνα της Πάφου; Γιατί δεν υλοποιήθηκε κύριοι; H Πάφος ήταν η πρώτη πόλη που είχε δικαίωμα για την δημιουργία της μαρίνας, και η πρώτη πόλη που το διεκδίκησε αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκε. Σαν εκλεγμένο Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα επαναφέρω το θέμα και θα επιμείνω στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου για την πόλη μας!
8. Επίσης θα επαναφέρω το θέμα και θα επιμείνω στην υλοποίηση Αγκυροβόλιου για Προσέλκυση Κρουαζιερόπλοιων για αύξηση του τουρισμού στην πόλη μας.
9. Επίσης θα δουλέψω ΣΚΛΗΡΑ για καλύτερες συνθήκες στο Νοσοκομείο της επαρχίας μας. Να μειωθούν οι μεγάλες ουρές των συμπολιτών μας και των συνταξιούχων που ταλαιπωρούνται αφάνταστα περιμένοντας ατέλειωτες ώρες για εξέταση από κάποιο γιατρό στο Δημόσιο Νοσοκομείο.
10. Ο καθαρισμός της πόλης μας κύριοι. Αυτό το σημαντικό έργο δεν πρέπει να γίνεται μόνο για εντυπωσιασμό. Είναι καιρός Συμπολίτισσες και συμπολίτες να δουλέψουμε στην ΟΥΣΙΑ του θέματος και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ, η τακτική που ακολουθεί ο σημερινός Δήμαρχος της πόλης μας.

Την Κυριακή στις 18 Δεκεμβρίου όλοι οι Παφίτες έχουμε εθνικό καθήκον να ψηφίσουμε τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης θέτω μπροστά σε ΟΛΟΥΣ σας την υποψηφιότητα μου για Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάφου στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ.
Αλλά αγαπητοί Συμπολίτισσες και Συμπολίτες δεν πρέπει να είναι μόνο τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης που πρέπει να έχουμε κατά νουν στις 18 Δεκεμβρίου όταν όλοι μας θα ψηφίσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ΠΟΤΕ το εθνικό θέμα της πατρίδας μας το οποίο είναι αυτό που μας ενώνει . Να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να αποφύγουμε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της πατρίδας μας.
Συμπολίτισσες και Συμπολίτες
ΟΤΑΝ θα είστε μπροστά στην κάλπη στις 18 Δεκεμβρίου να μην ξεχάσετε όλους όσους έχουν καταπατήσει τις αρχές και τις αξίες μας. Στο ψηφοδέλτιο που θα έχετε στα χέρια την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα αναγνωρίσετε ΕΝΑ τουλάχιστον πρόσωπο το οποίο ήταν ένας από ΑΥΤΟΥΣ οι οποίοι ήταν οι τοποτηρητές και πρωτοστάτες του σχεδίου ΑΝΑΝ στην Πάφο το 2004.
Είμαι σίγουρος ότι θα αναγνωρίσετε ότι αυτό το άτομο ο οποίος ήταν έτοιμος να ξεπουλήσει την πατρίδα μας πριν 12 χρόνια, πολύ περισσότερο ΤΩΡΑ δεν είναι άλλος από τον σημερινός Δήμαρχος της Πάφου και σημερινός υποψήφιος της Δημαρχίας της Πάφου.
Καλώ λοιπόν ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ & ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ της Πάφου με ψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι της παφου μας μας να μαυρίσουν με την ψήφο τους όλους τους εχθρούς της.
Σας ευχαριστώ!

Χριστοδούλου Μιχαήλ Μιχάλης
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάφου - ΕΛΑΜ