Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε πόσοι ομογενείς θα ψηφίσουν στην ΠάφοΠέντε χιλιάδες ομογενείς διαμένουν στην Επαρχία Πάφου ευελπιστώντας ότι αυτοί που θα εκλεγούν στις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου θα συμβάλουν στην προώθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν , σύμφωνα με τον Ραούλ Τσαχίδη Πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνοποντίων Πάφου “ Άγιος Τρύφωνας “. 


Mιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Τσαχίδης ανέφερε πως για 4η φορά οι ομογενείς συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των διαφόρων κομμάτων στις εκλογές ως δημότες –πολίτες της ΚΔ,ενώ 2000 ομογενείς είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους  .

Εμείς είπε, επιθυμούμε να έχουμε ανάπτυξη και ανάπτυξη σημαίνει ότι θα σταματήσει η ανεργία που έπληξε την Πάφο περισσότερο από κάθε άλλη επαρχία.

Ο κ. Τσαχίδης ανέφερε πως η Πάφος αποτελεί την πρωτεύουσα των “ ομογενών”κατά την έκφραση του που ήρθαν και εργάζονται στην Κύπρο τα τελευταία 25 χρόνια.

“Η εμπλοκή μας στα κοινά” συνέχισε, “είναι διαρκής αφού έχουμε ενσωματωθεί στην Παφίτικη κοινωνία”.

​Eπιπρόσθετα ανέφερε πως η οικονομική ανάπτυξη της Πάφου ξεκίνησε από την άφιξη ομογενών Ελληνοποντίων πριν είκοσι με εικοσιπέντε έτη.

Ακολούθως ο κ. Τσαχίδης κάλεσε τους ομογενείς να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να εκλέξουν τους καλύτερους. Δεσμεύτηκε μάλιστα πως οι ομογενείς θα συνεχίσουν να  συμμετέχουν στα κοινά .Εμείς είπε είμαστε Έλληνες του Πόντου, έχουμε μεγάλη εμπειρία και περάσαμε προσφυγιά. Αυτό τα λέει όλα, κατέληξε.κυπε