Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Τρεις συλλήψεις για κάνναβη



Τρία άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες στη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ποσότητας κάνναβης, βάρους ενός κιλού περίπου.

 
Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στη Λευκωσία, μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε 27χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους ενός κιλού περίπου, με αποτέλεσμα ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε  
 
Λίγο προηγουμένως, ο 27χρονος είχε θεαθεί να συνομιλεί με δύο πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο και τα οποία μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν σε φυγή.
 
Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος επέβαιναν 31χρονος και 23χρονος και οι δύο κάτοικοι Λευκωσίας. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Στις οικίες του 31χρονου και του 23χρονου, διενεργήθηκαν έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκε αριθμός τεκμηρίων, τα οποία κατασχέθηκαν και στάλθηκαν για εξετάσεις.



κυπε