Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Νεαρή χτυπήθηκε από αυτοκίνητο



Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύεται κοπέλα από τη Βουλγαρία ηλικίας 24 χρόνων η οποία κτυπήθηκε από όχημα ενώ διασταύρωνε την Λεωφόρο Αρτέμιδος.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 07.55 σήμερα το πρωί γυναίκα 48 χρόνων οδηγούσε το όχημα της στη Λεωφόρο Αρτέμιδος με κατεύθυνση από το παλιό ΓΣΖ προς το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας κρατώντας την δεξιά λωρίδα του δρόμου.
 
Σε σημείο του δρόμου όπου υπάρχει φωτοελεγχόμενη διάβαση πεζών, διασταύρωνε κοπέλα ηλικίας 24 χρόνων από τη Βουλγαρία μόνιμη κάτοικος Λάρνακας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο κτύπησε την κοπέλα.
 
Από τη σύγκρουση η 24χρονη εκτινάχθηκε στην άσφαλτο ενώ το όχημα κατέληξε πάνω στη διαχωριστική νησίδα και ακινητοποιήθηκε.
 
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην Αστυνομία ότι τα φώτα στην φωτοελεγχόμενη διάβαση πεζών ήταν εκτός λειτουργίας. Επίσης ανέφεραν ότι στην αριστερή πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με την πορεία του οχήματος της 48χρονης, υπήρχε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αναγκαστεί να βγει στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Με ασθενοφόρο η 24χρονη διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
 
Στην οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
Τα αίτια του νέου σοβαρού δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.



κυπε