Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη Χρυσόμηλου στο εμπορικό κέντρο της Πάφου



Επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο της Πάφου πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου, Άκης Χρυσόμηλος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΔΗΚΟ, Πάμπο Πιττοκοπίτη.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του Άκη Χρυσόμηλου, οι  κύριοι Χρυσόμηλος και Πιττοκοπίτης άκουσαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των καταστηματαρχών και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για πρόσθετα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στους δημότες για να επιστρέψουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

"Παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να υφίστανται από τα υπό εκτέλεση έργα, εμείς είμαστε σήμερα εδώ και θα είμαστε και από Δευτέρας, μαζί με τον κόσμο και τους επαγγελματίες του εμπορικού κέντρου, για να δώσουμε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις," είπε ο κ. Χρυσόμηλος.

Ο κ.Χρυσόμηλος επανέλαβε ότι ο Δήμος ανήκει στους Δημότες και αυτό - όπως είπε - "δεν είναι ένα σύνθημα κενού περιεχομένου αλλά ένα συμβόλαιο τιμής με τους συνδημότες του".



kype