Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Φωτιά σε κατάστημα ρούχων στη Λευκωσία



Πυρκαγιά σε κατάστημα ρούχων στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία προκλήθηκε χθες βράδυ λόγω μετασχηματιστή φωτισμού βιτρίνας.


Ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρει πως στις 19.53 λήφθηκε η κλήση για την πυρκαγιά και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με 3 οχήματα.Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.25.

Η πυρκαγιά ήταν σε μετασχηματιστή φωτισμού βιτρίνας του καταστήματος στο ψευδοτάβανο και για την κατάσβεσή της χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος, 2 αναπνευστικές συσκευές και συσκευή εξαερισμού για εξαερισμό του καταστήματος λόγω του έντονου καπνού.

Εξάλλου στις 03.51 τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Κωνσταντίνου Πηλείδη στην Αγλαντζιά. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Καϊμακλίου με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.15. Το όχημα μάρκας BMW κάηκε ολοσχερώς. Βρισκόταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί έως και τις έξι σήμερα το πρωί ανταποκρίθηκε σε 27 κλήσεις για βοήθεια, 14 πυρκαγιές ,11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.



κυπε