Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ηλικιωμένος παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο στη Λεμεσό



Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες στη Λεμεσό με θύμα τον 81χρονο Ιωάννη-Αθανάσιο Ανδριά, ο οποίος στη προσπάθεια του να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Λεμεσό, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 32χρονος.

 
Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 17:30, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 32χρονος, παρέσυρε τον άτυχο ηλικιωμένο, που την ώρα εκείνη διασταύρωνε το δρόμο.
 
Ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ο οδηγός συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Σύμφωνα με τον κ. Καφά, στον οδηγό διενεργήθηκε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι το όχημα κινείτο με κανονική ταχύτητα. Η τροχαία εξετάζει επίσης κατά πόσο στο νέο θανατηφόρο συνέβαλε το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη ώρα δεν είχε ακόμη τεθεί σε λειτουργία ο οδικός φωτισμός.
 
Ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού έκανε έκκληση για ακόμη μια φορά προς όλους να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, υποδεικνύοντας πως λίγα μέτρα από το σημείο όπου διασταύρωνε ο ηλικιωμένος, υπάρχει διάβαση πεζών που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει.



κυπε