Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Το αστυνομικό δελτίοΜετά από λήψη πληροφορίας για επίθεση, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ σε περίπτερο στη Λεμεσό.

          Κατά την είσοδο των  μελών της Αστυνομίας εντόπισαν ένα 23χρονο υπάλληλο, ο οποίος ανέφερε, ότι λίγο νωρίτερα εντός του περιπτέρου εισήλθε άγνωστο πρόσωπο, το οποίο τον έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει.
          Στην προσπάθεια του 23χρονου να απελευθερωθεί έπεσαν και οι δύο στο έδαφος με αποτέλεσμα ο δράστης να κτυπήσει στο κεφάλι. Στη συνέχεια ο 23χρονος ακινητοποίησε τον δράστη δένοντάς τον, καλώντας παράλληλα την Αστυνομία.
          Στη σκηνή εντοπίστηκε ακινητοποιημένο ένα πρόσωπο ηλικίας 45 ετών, το οποίο φορούσε χειρουργικά γάντια. Ακολούθως ο 45χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Εξάλλου, Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες. (Δελτίο Τύπου 4 ημερ. 17/12/2016 σχετικό).
          Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Στο μεταξύ, Συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και επίθεσης.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζουν τις εξετάσεις.
        
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ