Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Αναστέλλεται η απεργία του ΟΣΥΠΑ

Αναστέλλεται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου η απεργία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου εις ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης  προς το  επιβατικό κοινό της  Πάφου ενόψει και των Χριστουγέννων . Αυτό ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της εταιρείας του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου Γιώργος Ιωαννίδης. 



Οκ. Ιωαννίδης προέβη στην δήλωση μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΣΥΠΑ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών  είπε ότι μέχρι τις 10 Ιανουαρίου κάποια από τα αιτήματα του Οργανισμού θα τύχουν υλοποίησης.  

Σημειώνεται πως τα 104 λεωφορεία του ΟΣΥΠΑ παρέμειναν σταθμευμένα από την Δευτέρα  εις ένδειξη διαμαρτυρίας για  τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση πάνω από 300  δρομολόγια σε ολόκληρη την Επαρχία. 

Σημειώνεται πως  από την απεργία επηρεάστηκαν   5.000 μαθητές της πόλης και της επαρχίας Πάφου καθώς και άλλοι  8 με 10 χιλιάδες επιβάτες ως επί το πλείστον συνταξιούχοι που διακινούνται με τις δημόσιες  συγκοινωνίες.

Την απαρέσκεια τους για την απεργία το ΟΣΥΠΑ  εξέφρασαν η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου και η ΕΣΕΜ.



κυπε