Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε τους δημοτικούς συμβούλους και των τεσσάρων δήμων της Πάφου



Ανακοινώθηκαν οι εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι στους τέσσερις Δήμους της Επαρχίας Πάφου.


Οκτώ Δημοτικούς Συμβούλους εξέλεξε ο ΔΗΣΥ στο Δήμο Πάφου ενώ στο απερχόμενο Συμβούλιο είχε 6. Με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στο Δήμο Πάφου εκλέγονται οι Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, Χαράλαμπος Πάζαρος, Νίκος Σιμμιλίδης, Γιώργος Δημητριάδης, Λεωνίδας Τσοκάς, Γιώργος Τσιέλεπος, Γιώργος Σοφοκλέους και Νίνα Κανακλίδου.

Με το ΑΚΕΛ εξελέγη ο Γιώργος Κουνάς και ο Κώστας Δίπλαρος. Με το ΔΗΚΟ εκλέγονται οι Γιάννης Κουλουντής, Εύρος Λοιζίδης, Μαρίνος Στυλιανού και Χρίστος Μακαρίου. Με την ΕΔΕΚ εξελέγησαν οι Βάσος Δημητρίου, Παναγιώτης Βορκάς και Φίλιππος Φιλίππου.

Έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου εξασφάλισαν το ΕΛΑΜ με τον Μιχαλάκη Μιχαήλ, η Κίνηση για τη Σωτηρία της Πάφου με τον Μιχάλη Χατζημιτσή και η Αλληλεγγύη με τον Ανδρέα Χρυσάνθου.

Απέτυχαν να εκλέξουν μέλη στο Δημοτικό Συμβούλιο η Συμμαχία Πολιτών και το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Στο Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς εκλέγονται με το ΑΚΕΛ η Μαρία Δημητρίου, Παφίτη Βαλεντίνα και Κυριάκος Κυριάκου. Με το ΔΗΣΥ ο Λάκης Χριστοδούλου και Ανδρέα Τούττουλος. Με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ στην Πόλη Χρυσοχούς εκλέγεται ο Λευτέρης Παναγή ενώ με το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ ο Σωκράτους Σάββας.

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Συμεωνίδης.

Στο Δήμο Πέγειας εκλέγονται με το ΔΗΣΥ οι Πανίκος Αειρηνιώτης, Ανδρέας Σταυρή και Στέφανος Χρυσοστόμου. Με το ΑΚΕΛ εξελέγη ο Αχιλλέας Αχιλλέως. Με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ στο Δήμο Πέγειας εξελέγη ο Σάββας Θεοδοσίου. Με την ΕΔΕΚ στο Δήμο Πέγειας εξελέγη ο Στέλιος Κόνικκος.

Επίσης στην Πέγεια με το ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας Νέων εξελέγη ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Τέλος με το Κίνημα Ανεξαρτήτων εξελέγη στο Δήμο Πέγειας η Λίντα Λεπλάνκ.

Στο Δήμο Γεροσκήπου εκλέγεται με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ ο Ανδρέας Χριστοφίδης. Με το ΑΚΕΛ ο Βαλεντίνος Φακοντής και ο Ευτύχιος Κεζούδης. Με το ΔΗΚΟ ο Κυριάκος Χατζηβασίλης και ο Ανδρέας Παπαχριστοδούλου, με την ΕΔΕΚ ο Ευάγγελος Αθανασίου ( Πάπης) και ο Χαράλαμπος Πάζαρος.

Τέλος με το ψηφοδέλτιο της Σωτηρίας εξελέγη ο Αντώνης Τρακκίδης.



κυπε