Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Disoma2 clothing. Το brand που έχει κάνει δυναμική ‘’εμφάνιση’’

Σας παρουσιάζουμε κάτι καινούργιο στο χώρο της ένδυσης που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα!
Χρησιμοποιώντας τον ποιοτικότερο τρόπο τυπώματος και δημιουργίας σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσο αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία της αγοράς σας, σεβόμενοι την επιθυμία όλων για ένα ξεχωριστό style! 


Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας Disoma² ρούχα γρήγορα και εύκολα! 


Εδώ θα μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές,νέα και δώρα που θα εμφανίζονται κατά καιρούς, καθώς και για διάφορα events που θα πραγματοποιούνται!!


Παραγγείλετε τα αγαπημένα σας Disoma² ρούχα γρήγορα και εύκολα! Disoma²....μια επιχείρηση ελληνικής παραγωγής και προέλευσης με έδρα την Αθήνα. 

Η Disoma² γεννήθηκε το 2013 από την αγάπη μιας 5 μελούς ομάδας συνεργατών που λατρεύουν το χώρο της ένδυσης και έχουν να προσφέρουν πολλά λόγω της ενασχόλησής, τους με τον τομέα της μόδας. 


Η Disoma² απευθύνεται κυρίως σε νέους με ανήσυχο πνεύμα που θέλουν να ξεχωρίζουν και να διαφέρουν σε κάθε τους εμφάνιση. Λόγω τον δεκάδων διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σχεδίων που η Disoma² προσφέρει στο αγοραστικό κοινό της, δημιουργεί, δουλεύει και εξελίσσεται πάντα σε προσιτές τιμές, για να κατακτήσει την κορυφή των προτιμήσεων.


Αν όλα αυτά ήταν η δυναμική αρχή...τότε η συνέχεια θα είναι συναρπαστική!!

Περισσότερα ... http://www.disoma2.gr/homepage