Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Η Φαίη Καλυβιώτη στο Miss Tourism International 2016. ΦΩΤΟ

Η Φαίη Καλυβιώτη εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism International, που γίνεται παραμονή Πρωτοχρονιάς στην μακρινή Μαλαισία. Η Φαίη, που βρίσκεται ήδη εκεί,  μίλησε στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ.





"Είμαι η Φαιη Καλυβιώτη , Miss Teen Thessaly 2015 και νιώθω ευλογημένη που η κυρία Σταυρούλα Νικολάου σε συνεργασία με την Ευαγγελία Γκίκα Founder of Miss Thessaly , με εμπιστεύτηκαν για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε ένα τόσο μεγάλο παγκόσμιο διαγωνισμό .


Ο διαγωνισμός Miss Tourism International θα ολοκληρωθεί στις 31.12.2016 στην Μαλαισία και το νέο έτος θα βρει κάποια από εμάς τις 60 χώρες παγκόσμια νικήτρια !!


Θα ήθελα πολύ να βρίσκομαι ανάμεσα στην τελική 5άδα , για την Ελλάδα μας !!



Ευχαριστώ την Ευαγγελία Γκίκα που εδώ και 2 χρόνια με καθοδηγεί και με προετοιμάζει , την κυρία Σταυρούλα Νικολάου για την πρόταση και ευκαιρία αυτή να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.



Tον σχεδιαστή Θοδωρή Τρανούλη για τα φορέματα του τελικού , καθώς και το Ατελιέ Rene για το national costume και τα κοκτέιλ , τον στυλίστα του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς Ευάγγελο Σαλευρή".