Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η UNIQUE στο πλευρό του επαγγελματία

Η UNIQUE HO.RE.CA catering equipment για πάνω από μια δεκαετία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες, πρωτοπόρες και αξιόπιστες εταιρίες στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, για χώρους μαζικής εστίασης.
Συνώνυμο μας η άριστη ποιότητα, οι ολοκληρωμένες λύσεις,

οι πρωτοποριακές εφαρμογές και η άμεση εξυπηρέτηση.



Η εταιρία από την αρχή της λειτουργίας της έθεσε ως στόχο τη συνεχή επενδυτική δραστηριότητα και την καινοτομία, στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Στόχος και σκοπός μας η συνεργασία και αντιπροσώπευση στην κυπριακή αγορά των πιο αξιόλογων οίκων και εργοστασίων από όλον τον κόσμο.
Η UNIQUE ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία προϊόντων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες στον ελαφρύ επαγγελματικό εξοπλισμό και απευθύνεται στους επαγγελματίες του επισιτιστικού τομέα.

 Όλα τα προϊόντα είναι υψηλών προδιαγραφών, ανώτερης ποιότητας, λεπτής αισθητικής και παράλληλα πληρούν όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς και υπηρετούν τις πρακτικές ανάγκες του επαγγελματία. Συνεχώς εμπλουτίζουμε, ανανεώνουμε και διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας με πρωτοποριακά είδη. Με συνέπεια παρατηρούμε και ακολουθούμε όλες τις σημαντικές εξελίξεις και τεχνολογικές καινοτομίες σε όλο τον κόσμο, για να τις μεταφέρουμε στον κυπριακό επισιτιστικό τομέα.

Παράλληλα, φιλοσοφία της εταιρίας μας αποτελεί ο απόλυτος σεβασμός προς τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη. Η UNIQUE HO.RE.CA catering equipment πάντα κινείται στον άξονα της προσέγγισης και καθοδήγησης όλων των συνεργατών, της γρήγορης εξυπηρέτησης, άμεσης παράδοσης των προϊόντων και ευκολίες στον τρόπο πληρωμής. Ως εταιρία εισαγωγής και άμεσης αντιπροσώπευσης των εργοστασίων στην Κύπρο, εξασφαλίζουμε πάντα το χαμηλότερο δυνατόν κόστος με επακόλουθο τις πιο χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές πώλησης στην αγορά. Προτεραιότητα μας η καλύτερη απόδοση μεταξύ ποιότητας και κόστους απόκτησης του προϊόντος.

Σας περιμένουμε στους ειδικά διαμορφωμένους εκθεσιακούς μας χώρους σε όλη την Κύπρο, για να προσεγγίσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να βρούμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις για τον επαγγελματικό εξοπλισμό σας.