Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Βούτηξε δεκάδες δαχτυλίδια από χρυσοχοείο



Στη σύλληψη 40χρονου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής.

          Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 33χρονο ιδιοκτήτη χρυσοχοείου που βρίσκεται στην επαρχία Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, χθες γύρω στη 1.30μ.μ., εισήλθε στο χρυσοχοείο, ως πελάτης, άγνωστος άνδρας, ο οποίος χωρίς να γίνει αντιληπτός από τις πωλήτριες, κατάφερε να κλέψει μια βάση, που περιείχε 29 δακτυλίδια, συνολικής αξίας €8,000 περίπου.
          Γύρω στις 5μ.μ. χθες, ο παραπονούμενος εντόπισε τον φερόμενο δράστη, σε δρόμο της Αγίας Νάπας και ειδοποίησε την Αστυνομία. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου τον εντόπισαν και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 40χρονο.
          Ακολούθησε έρευνα στο Διαμέρισμα όπου διαμένει, στην επαρχία Αμμοχώστου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τα 29 δακτυλίδια καθώς και το χρηματικό ποσό των €625.
          Εναντίον του 40χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ