Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Δείτε ποιος και γιατί έστειλε στο νοσοκομείο νεαρήΗ Αστυνομία συνέλαβε χθες βράδυ 31χρονο οδηγό ταξί από την Ορόκλινη ως ύποπτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε 21χρονη από την Ελλάδα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7 χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Πύλα υπήρχε νεαρή κοπέλα που αιμορραγούσε.
 
Μέλη του Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη σκηνή. Με βάση τις εξετάσεις που έγιναν οδηγός ταξί από την Ορόκλινη, ηλικίας 31 ετών, φέρεται, ύστερα από λογομαχία που είχε με φίλη της συντρόφου του, ηλικίας 21 ετών από την Ελλάδα, να την κτύπησε πολύ άσχημα στο πρόσωπο και στο σώμα.
 
Η κοπέλα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κάταγμα ρινικού οστού και κτυπήματα στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος της. Η κοπέλα κρατήθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη.
 
Μάρτυρας του περιστατικού ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, το ανήλικο παιδί του 31χρονου και η σύντροφός του.  
 
Εναντίον του 31χρονου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης. Αυτός συνελήφθηκε και κρατείται στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.κυπε