Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

«Έφυγε» ο 15χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μικελλίδης

«Έφυγε» από τη ζωή ο 15χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιώργος Μικελλίδης, ο οποίος πάλευε κατά της λευχαιμίας τους τελευταίους μήνες.

Τον περασμένο Μάρτιο η ζωή έφερε τον 15χρονο Γιώργο μπροστά στον πιο δύσκολο και πιο σημαντικό αγώνα της καριέρας του, να αντιμετωπίσει και να νικήσει τη λευχαιμία.
Ο Γιώργος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα έξι του χρόνια. Τα τελευταία επτά χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΛ. Είναι μέλος της ομάδας U16 (κάτω των 16 χρόνων), και αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού.
Σε αυτό τον αγώνα όμως, ο άτυχος Γιώργος δεν ήταν μόνος. Πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου -και όχι μόνο- βρίσκονταν στο πλάι του 15χρονου ποδοσφαιριστή, στην προσπάθεια εξεύρεσης συμβατού δότη μυελού των οστών, για μεταμόσχευση.
Δυστυχώς, ο Γιώργος, δεν κατάφερε να σκοράρει το πιο σπουδαίο και καθοριστικό γκολ στην καριέρα του.
Παιδί με ήθος
Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ εκφράζει την απέραντη θλίψη της για το χαμό του νεαρού Γιώργου Μικελλίδη. Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το Δ.Σ. αλλά και όλα τα τμήματα του Σωματείου ΑΕΛ εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους για το χαμό του νεαρού Γιώργου Μικελλίδη.
Ο Γιώργος μας, ένα αγόρι που μεγάλωσε μέσα στη οικογένεια της ΑΕΛ, ήταν ένα παιδί με ήθος, αρχές και πάνω απ’ όλα είχε πάθος για την ομάδα του.
Κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό Παράδεισο Γιώργο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του 15χρονου Γιώργου, εξέδωσε και ο Απόλλωνας
«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της συμπολίτιδας ομάδας της ΑΕΛ Γιώργου Μικελλίδη, ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή.

Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ»